NUOŠIRDUS DARBAS – PUIKUS REZULTATAS MARIJUI AUKSAS, SIMONAI SIDABRAS

2018 m. rugsėjo 15-16 d. Vilniuje vyko stalo teniso Jaunučių žaidynių finalinės varžybos, į kurias kelialapius zoninėse varžybose iškovojo keturi Joniškio Sporto centro auklėtiniai. Labai šauniai jose pasirodė mūsų abu jaunieji rajono lyderiai Simona Rimkevičiūtė ir Marijus Jučinskas.

Asmeninėse vienetų varžybose Simona (tarp 30) tiesiog nustebino visus  žaidynių dalyvius ir žiūrovus pateikusi labai netikėtą, mums visiems labai malonią staigmeną – ji iškovojo II-ąją vietą ir pasipuošė sidabro medaliu. Niekas net negalėjo sumąstyti, kad Simona (moterų reitinge 72) pirmame susitikime finaliniame 16-tuke nugalės rinktinės narę vilniete Emiliją Riliškytę (reitinge 5) po atkaklios, labai permainingos penkių setų dvikovos pasekme 3:2 (9;9;-5;-7;9). Po to joniškietė “susitvarkė” su kauniete Elze Danilkevičiūte ir dar su viena sostinės žaidėja Gerda Šišanovaite (reitinge 15). Dvikovoje dėl aukso, dėl nugalėtojos vardo Simona turėjo pripažinti Emilijos dvynės sesers Kornelijos (reitinge 2) pranašumą (pralaimėta 0:3 (-7;-4;-5)) ir džiaugtis antrąja vieta.

Berniukų grupėje Marijus Jučinskas (tarp 34) taip pat iškovojo aukštą VI-tąją vietą, o berniukų dvejetų rungtyje, kartu su Šalčininkų atstovu Luku Laketčenko įveikę visus varžovus ir finale Irmanto Daukonto (Mažeikiai) su Luko Rimkumi (V) duetą rezultatu 3:2 (7;-6;9;-15;8) užėmė I-ąją vietą ir pasipuošė aukso medaliu.

Mišrių dvejetų rungtyje Marijus su Simona pasidalino 9-12 vietomis su kitomis poromis. Kiti du mūsų rajono atstovai  Paulius Rimkevičius ir Deivydas Žvingila pasirodė kiek kukliau ir į prizininkų gretas nepateko.

Abu mūsų jaunieji sportininkai Marijus su Simona yra darbštuoliai. Jie visą vasarą su nedidelėmis pertraukėlėmis, padedant studentams jnr. Romualdui Franckaičiui ir Simonos sesutei Justinai nuoširdžiai treniravosi ir ruošėsi šioms svarbioms žaidynėms, todėl ir buvo pasiektas toks puikus rezultatas.

Po apdovanojimo (iš kairės): Simona Rimkevičiūtė, mokytojas Romualdas Franckaitis ir Marijus Jučinskas

 

STEIGĖJAS
STEIGĖJAS
PARTNERIAI
PARTNERIAI
DĖMESIO!
DĖMESIO!